Sziasztok!

A nevem Molnár Andrea. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Több mint 20 éve foglalkozom pénzügyi, gazdálkodási, elemzési tevékenységekkel.

Célom, hogy segítsek neked kipróbálni magad vállalkozóként. Tudom, hogy ez egy nagy lépés, de sokan kacérkodtok a gondolattal, hogy akár munka mellett kipróbáljátok magatokat vállalkozóként. Ennek legegyszerűbb módja, ha másodállású egyéni vállalkozóvá váltok.

Ebben szeretnék segíteni nektek, elindulni és törvényesen haladni, fejlődni az általatok kiválasztott úton.

Mielőtt elindulnátok, keressetek meg és beszéljük át, melyik adózási mód lenne nektek a leginkább megfelelő. Ne ugorjatok bele valamibe csak azért, mert a szomszéd is úgy csinálta és milyen jól megy neki. Egyáltalán nem biztos, hogy nektek is az a megfelelő út.

Rövid határidővel vállalom el egyéni vállalkozásod elindítását, könyvelését, nem riadok vissza az újabb és újabb kérdéseidtől, ötleteidtől sem. Reggetől estig elérsz és minden határidőt betartok.

Problémádtól függően keresd a Le-Ad-Va honlapcsoport azon oldalát, amelyben segítségedre tudok lenni:

Le – legyjelenvirtualisan.hu –  működő és indulás előtt álló kisvállalkozások, egyéni vállalkozók online marketing és közösségi média problémáinak megoldása

Ad – adminisztracioborsodban.hu – működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók adminisztratív feladatainak átvállalása

Va – vallalkozzborsodban.hu – leendő vállalkozóknak tanácsadás nyújtás, segítség  az elindulásban, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás nyújtása

Ha kimondottan bér és TB kérdésed lenne vagy ebben a témában kutakodnál, akkor javaslom, hogy keresd fel a tb-neked.hu oldalamat. Ha szükséged van rá, itt tudsz SzJa bevallást elkészítést megrendelni.

Próbáld ki! Keress, ha gondod adódik, nem tudod merre indulj, de eleged van már a 9-től 5-ig tartó mókuskerékből és vállalkozni szeretnél.

Amennyiben segítségre lenne szükséged, keress nyugodtan!

Fel tudod venni velem a kapcsolatot: